Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

SAP next-gen Forum

Η SAP σας προσκαλεί στο next-gen Forum που διοργανώνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς. Είναι το 2ο youth forum που διοργανώνουμε, με στόχο να δείξουμε σε φοιτητές, νέους απόφοιτους και startuppers μια διαφορετική πλευρά της τεχνολογίας και να εξερευνήσουμε νέες δυνατότητες. Aυτή τη χρονιά το θέμα μας είναι "Create the World You Want to Live In!".

Στo SAP next-gen φόρουμ θα γνωρίσετε ανώτερα στελέχη από 5 διαφορετικούς κλάδους, θα καταλάβετε ποιες είναι οι δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την καριέρα σας και και πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον επαγγελματικό στίβο. Αν ενδιαφέρεστε ή σπουδάζετε Computer Science, Information Systems, Marketing, Business Informatics, IT strategy, innovation, θα πρέπει σίγουρα να είστε εκεί.

Στο link του event μπορείτε να δείτε τη λεπτομερή ατζέντα, που ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει διαδραστικές παρουσιάσεις τεχνολογίας, καινοτόμες λύσεις, πληροφορίες για τα νέα ταλέντα και την αγορά εργασίας, καθώς και μια ξεχωριστή ομιλία από τον Χρυσο Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και ανυπομονούμε να σας καλοσωρίσουμε στο next-gen Forum!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο