Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
MBA Agribusiness
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Roche Management Trainee Program: Πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης για ταλαντούχους νέους Εκπαιδευτικά Νέα

Το Roche Management Trainee Program αποτελεί ένα ετήσιο πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης που δίνει την ευκαιρία σε 11 ταλαντούχους νέους να εργαστούν σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον βάζοντας τα πρώτα θεμέλια στην καριέρα τους. Το πρόγραμμα αυτό γίνεται για 4η χρονιά, ενώ το 2014 βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμος πρακτική ανθρώπινου δυναμικού στα HR Excellence Awards της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Μέσα σε 18 μήνες που διαρκεί το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες αποκτούν σημαντική εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι τα εξής:

Onboarding

Οι εκπαιδευόμενοί μας γνωρίζουν τη Roche Hellas, τα τμήματα και τους συναδέλφους μέσα από ένα διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έρχονται σε επαφή με συνεργάτες της εταιρείας, προκειμένου να εξοικειωθούν με όλο τα φάσμα δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Mentoring

Κάθε εκπαιδευόμενος έχει το δικό του μέντορα, ένα συνάδελφο που τον καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, τον υποστηρίζει και τον συμβουλεύει.

Ατομικό πλάνο εκπαίδευσης

Σε όλους τους εκπαιδευόμενους αντιστοιχεί ένα ατομικό πλάνο εκπαίδευσης που δημιουργείται σε συνεργασία με τον μέντορα και αποτελεί βασικό οδηγό της ανάπτυξής τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συνεχή μάθηση των εκπαιδευόμενων μέσω της εμπειρίας.

Ατομικό project

Βασικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ολοκλήρωση ενός ατομικού project, που ενσωματώνει τους στόχους  και τις  πραγματικές ανάγκες των τμημάτων και έχει αντίκτυπο στο σύνολο της εταιρίας. Οι εκπαιδευόμενοι  έχουν πλήρη υπευθυνότητα για το project τους, με την υποστήριξη των στελεχών των τμημάτων.

Παρουσίαση/αξιολόγηση

Με την ολοκλήρωση των projects οι εκπαιδευόμενοι παρουσιάζουν τις εργασίες τους στην Ομάδα Διοίκησης της εταιρίας και αξιολογούνται για τα αποτελέσματά τους.

Συμβουλευτική καριέρας

Μετά τη λήξη του προγράμματος παρέχεται υποστήριξη από τους μέντορες των συμμετεχόντων και συμβουλευτική από εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση της εμπειρίας και την επιτυχή είσοδο στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως 9 Νοεμβρίου. 

Πληροφορίες: http://www.roche.gr/home/trainee-program.html

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα