Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Resoul Graduate Trainee Program: Πρόγραμμα για απόφοιτους έως 27 έτων στην εταιρεία Resoul

Αν είσαι νέος/νέα μέχρι 27 ετών, ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και διαθέτεις 0-2 έτη εργασιακή εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο Resoul Graduate Trainee πρόγραμμα.

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, που αποτελεί σημαντική εμπειρία συνεργασίας και κριτικής σκέψης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, αλλά και δομημένες συνεντεύξεις με επικεφαλής διαφόρων τμημάτων της Resoul, στην συνέχεια.

Οι Graduate Trainees που θα επιλεγούν, θα ενταχθούν στην ομάδα με σκοπό κατά τους πρώτους 6-9 μήνες να τους δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσουν και να προσφέρουν τις δεξιότητες και γνώσεις τους στα τμήματα Marketing, Sales, Operations, Logistics και Finance (Job rotation). Στη συνέχεια, με βάση την αξιολόγηση της απόδοσής τους, θα τους γίνει πρόταση τοποθέτησης σε συγκεκριμένη θέση εργασίας στα τμήματα Operations ή Sales ή Marketing.

Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος για την θέση του Operations Graduate Trainee θα πρέπει να έχει:

●  Πτυχίο πολυτεχνικής κατεύθυνσης
●  Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων
●  Μεθοδικότητα και υψηλή αντίληψη
●  Εργατικότητα, ευελιξία και αντοχή στην πίεση
●  ‘Όρεξη για μάθηση και ταξίδια
●  Να είναι κάτοχος αυτοκινήτου και άδειας οδήγησης ΙΧ

Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος για την θέση του Commercial Trainee θα πρέπει να έχει:

●  Πτυχίο στο μάρκετινγκ/επικοινωνίες ή συναφές αντικείμενο
●  Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό
●  Γνώση digital & social media
●  Ικανότητα διαχείρισης δεδομένων σε MS Excel
●  Επικοινωνιακές δεξιότητες
●  Εργατικότητα, ευελιξία και αντοχή στην πίεση
●  Να είναι κάτοχος αυτοκινήτου και άδειας οδήγησης ΙΧ

Το Resoul Graduate Trainee πρόγραμμα ξεκινάει τον Νοέμβριο 2018.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας της Resoul, παρακαλείστε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με συνοδευτική επιστολή.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται με ευθύνη των υποψηφίων, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την αλήθεια, ακρίβεια και το περιεχόμενο των στοιχείων ή/και εγγράφων. Η εταιρεία συλλέγει βιογραφικά με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων και των προσόντων των υποψηφίων για την κάλυψη θέσεων εργασίας της. Σε περίπτωση μη επιλογής του υποψήφιου, τα προσωπικά δεδομένα του διατηρούνται για 12 μήνες και στη συνέχεια καταστρέφονται. Κάθε υποψήφιος δύναται να ασκήσει τα δικαιώματα του όπως αυτά ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

Για να κάνετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο