Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ReGeneration: Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για νέους πτυχιούχους

Το ReGeneration είναι η ευκαιρία των νέων ανθρώπων να ξεχωρίσουν! Είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με στόχο τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας.

Το ReGeneration αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, αλλά και στο γεφύρωμα γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας (skills gap). Το ReGeneration δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα απασχόλησης, αλλά ένα ολιστικό πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Η αμειβόμενη απασχόλησή σου σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και την εμπειρία της κοινωνικής προσφοράς, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και να ξεχωρίσεις στην Ελλάδα!

Στο ReGeneration μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι πληρούν και τις 4 παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Πτυχιούχοι: Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.
  • Νέοι με ή χωρίς αναπηρία έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: Εργασιακή εμπειρία έως τριών (3) ετών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.
  • Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Περισσότερες πληροφορίες για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του προγράμματος μπορείς να βρεις εδώ.

To ReGeneration έχει βοηθήσει μέχρι τώρα περισσότερους από 1850+ νέους πτυχιούχους να βρουν δουλειά και να ξεχωρίσουν! Θες να είσαι ο επόμενος; Ο 12ος κύκλος μόλις άνοιξε και μπορείς να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στις 23.59!

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα στο https://www.regeneration.gr/candidates και κάνε την αίτησή σου!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο