Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Regeneration: Aμειβόμενη πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους

Τo ReGeneration αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, της τάσης δηλαδή των νέων αξιόλογων πτυχιούχων να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας.

Απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα.

Το ReGeneration δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα απασχόλησης, αλλά ένα ολιστικό πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Η αμειβόμενη απασχόλησή σου σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και την εμπειρία της κοινωνικής προσφοράς, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και να ξεχωρίσεις στην Ελλάδα! 

Το ReGeneration προσφέρει

  • Αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές, μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες στην Ελλάδα
  • 72 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη
  • 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ
  • Καθοδήγηση από καταξιωμένους Έλληνες επαγγελματίες σε συνεργασία με το Job-Pairs

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στο ReGeneration μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι πληρούν και τις 4 παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.
  • Νέοι έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Εργασιακή εμπειρία έως και 3 έτη πλήρους απασχόλησης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
  • Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει μια αίτηση συμμετοχής, δηλώνοντας την κατεύθυνση του ενδιαφέροντός του/της μεταξύ των κλάδων: Διοικητικών & Οικονομικών Επιστημών, Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών & Τεχνών. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 27 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του προγράμματος: http://regeneration.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο