Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση νέων καλλιτεχνών για συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ "WEYA - UKYA CITY TAKEOVER"

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με στόχο την υποστήριξη του διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ των νέων και την ενίσχυση και ανάδειξη της νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, προσκαλεί νέους καλλιτέχνες της χώρας μας, ηλικίας 18 μέχρι 34 ετών να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διεθνές φεστιβάλ UKYA CITY TAKEOVER, σύμφωνα με την ανοιχτή διεθνή πρόσκληση της Βjcem.

Το φεστιβάλ UKYA CITY TAKEOVER σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από τους «UK Young Artists» - κοινοπραξία 4 Πανεπιστημίων της περιοχής East Midlands του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό BJCEM, Biennale of Young Artists from Europe and the Mediterranean. Στο πλέον σημαντικό φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα παρουσιαστούν από 7 έως 13 Φεβρουαρίου 2019 καινοτόμα και σύγχρονα έργα τέχνης πέρα από σύνορα, χώρες και εθνότητες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 καλλιτεχνών από τρεις ηπείρους, για 7 ημέρες, σε ολόκληρη την πόλη του Νόττινχαμ.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ UKYA CITY TAKEOVER με νέους καλλιτέχνες από όλη τη χώρα (Έλληνες ή/και διαμένοντες νόμιμα στην Ελλάδα) στους τομείς:

α) Performance1 θέση (1-4 καλλιτέχνες) και       

β) Film1 θέση (1 καλλιτέχνης)

Τα άλλα δύο μέλη του διεθνή οργανισμού Bjcem από την Ελλάδα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ», θα συμμετέχουν στο διεθνές φεστιβάλ UKYA CITY TAKEOVER με νέους καλλιτέχνες που διαμένουν στα όρια ευθύνης τουςστον τομέα:

α) Visual  art: 1 θέση (1 καλλιτέχνης)

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με ευθύνη των UKYA και της Bjcem, από ομάδα εξειδικευμένων επιμελητών, συντονιστών και καλλιτεχνών που θα αξιολογήσουν τις αιτήσεις που θα υποβληθούν και σε εύλογο χρόνο μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στον ιστότοπο του διεθνούς οργανισμού BJCEM www.bjcem.org

Οι δαπάνες μετακίνησης των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τα μέλη της BJCEM, ενώ οι UKYA θα καλύψουν διαμονή τους. Δεν καλύπτονται οι δαπάνες διατροφής των συμμετεχόντων (πλην του πρωινού που θα παρέχεται μαζί με τη διαμονή).

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ εδώ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1η Ιουλίου 2018 το αργότερο μέχρι τις 18.00 – ώρα Ελλάδας (17.00 - ώρα Ιταλίας)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο