Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

4η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών του Asia-Europe Foundation

Η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών της ASEF (ASEFYLS) είναι η επίσημη πλατφόρμα Νεολαίας της ASEM που συνδέει τους νέους με τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων από 51 ασιατικές και ευρωπαϊκές χώρες και τους πολιτικούς ηγέτες της ΕΕ και της Γραμματείας του ASEAN.

Το Asia-Europe Foundation (ASEF) προσκαλεί φοιτητές (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), επιχειρηματίες και νέους επαγγελματίες ηλικίας 18-30 ετών, να συμμετάσχουν στην 4η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών ASEF (4ο ASEF Young Leaders Summit - ASEFYLS4) με θέμα "Sustainable Development in a post-COVID-19 World" , η οποίο θα διεξαχθεί στην Καμπότζη/διαδικτυακά, στις 29 Μαΐου 2021 - 2 Ιουνίου 2021. Η ASEFYLS4 είναι ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για νέους, διάρκειας 10 μηνών που συνδέεται με την 13η Σύνοδο Κορυφής ASEM (ASEM13) στην Καμπότζη.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021.

Οι διοργανωτές θα καλύπτουν μαθήματα επαγγελματικής / ακαδημαϊκής κατάρτισης και ηγεσίας για όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών. Για τους επιλεγμένους εκπροσώπους των νέων της ASEFYLS4 Summit, οι διοργανωτές θα καλύψουν επίσης τη διαμονή και τα γεύματα για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στην περιοχή της Καμπότζης *, καθώς και επιχορήγηση οδοιπορικών εξόδων. 

* Εκκρεμείς οδηγίες δημόσιας υγείας και ασφάλειας, καθώς και διεθνείς ταξιδιωτικές συστάσεις λόγω πανδημίας.

Δείτε εδώ την πρόσκληση στα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του ASEF εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο