Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ερευνητές στο τμήμα Oικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), προκειμένου να διερευνήσει την διαθεσιμότητα επιστημονικού προσωπικού για απασχόληση σε προγράμματά του, προσκαλεί τους επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, να προβούν σε μία αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος να εργαστούν ως ερευνητές. Η παρούσα προκαταρκτική εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν υποκαθιστά την υποψηφιότητα των ενδιαφερομένων στο πλαίσιο της προκήρυξης που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες, και δεν δεσμεύει κατά κανένα τρόπο, τον επιστήμονα που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του ή το ΕΚΠΑ.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, οι οποίοι ενδιαφέρονται για πλήρη απασχόληση, με ερευνητικά (κυρίως) και διδακτικά (επικουρικά) καθήκοντα, στα κάτωθι γνωστικά αντικείμενα:

 1. Λογιστική, 
 2. Χρηματοοικονομική, 
 3. Τραπεζική, 
 4. Οικονομετρία, 
 5. Μάνατζμεντ, 
 6. Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, 
 7. Μάρκετινγκ, 
 8. Επιχειρησιακή Στρατηγική, 
 9. Πληροφορική. 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση cpapagianni@econ.uoa.gr. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/-ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας σχετικό e-mail, μέχρι την Τετάρτη, 13/9/2017, επισυνάπτοντας ένα αρχείο pdf/word με ένα πλήρες (εκτενές) βιογραφικό σημείωμα.

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

 • να επικοινωνούν τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 – 14:00) με την υπεύθυνη κα Χριστίνα Παπαγιάννη στο τηλ. 210-3689453, ή 
 • να επισκέπτονται, κατόπιν συνεννόησης, Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 – 14:00) το Γραφείο του Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γρυπάρειο Μέγαρο, Οδός Σοφοκλέους 1, 5ος όροφος, Γραφείο 508, Αθήνα 105 59 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο