Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη υποτροφιών Ιδρύματος Ωνάση με έμφαση στις Καβαφικές Σπουδές

Η Πόλη του Αύριο ανοίγει ξανά τις πόρτες της και προσκαλεί νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και λαμπερά μυαλά να την κατοικήσουν.

O Ανδρέας μελετά την επιδημιολογία και χτίζει γέφυρες με τη γνώση του. Ο Σπύρος κάνει έρευνα στη βιοχημεία και ανοίγει νέους δρόμους με τις καινοτόμες ιδέες του. Η Κατερίνα εμβαθύνει στη σχολική ψυχολογία και δημιουργεί γερά θεμέλια με τη σκέψη της. Εκείνοι, μαζί με άλλους 7.408 κατοίκους, μένουν στην πόλη του αύριο, στην πόλη των Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση. Οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν σταματούν ούτε στιγμή να εξελίσσονται, να καινοτομούν, να αριστεύουν και να αλλάζουν την κοινωνία προς το καλύτερο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Ιουλίου 2022, μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος.

Το Ίδρυμα Ωνάση, πιστό στην αποστολή της διάδοσης του διεθνούς χαρακτήρα του έργου του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή, δημιουργεί ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάδειξη και προώθησή του και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εκπονήσουν διδακτορική έρευνα στο Εξωτερικό στις Καβαφικές Σπουδές να υποβάλουν την αίτησή τους για να διεκδικήσουν μία υποτροφία. Μέσω της υποτροφίας αυτής, το Ίδρυμα Ωνάση αποσκοπεί στην προώθηση των καβαφικών σπουδών εκτός Ελλάδας αλλά και στη σύνδεση του Αρχείου Καβάφη με τη σύγχρονη διεθνή έρευνα. 

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210 37 13 053/054/055/056/057 ή μέσω email στο scholarship.applications@onassis.org

Πληροφορίες

---

Μπορείτε να δείτε εδώ την προκήρυξη υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο