Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη τεσσάρων (4) μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης προκήρυξε την εισαγωγή πτυχιούχων στα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:

ΠΜΣ στον Αρχαίο Μεσογειακό Κόσμο: Ιστορία και Αρχαιολογία με τρείς κατευθύνσεις: Κλασική Αρχαιολογία, Αρχαία Ιστορία και Προϊστορική Αρχαιολογία.

ΠΜΣ Ιστορία της Τέχνης

ΠΜΣ στις Βυζαντινές και Μεσαιωνικές Σπουδές με τρεις κατευθύνσεις:  Βυζαντινή Ιστορία, Μεσαιωνική Ιστορία της Δύσης και Βυζαντινή Αρχαιολογία και Ιστορία της Βυζαντινής Τέχνης.

ΠΜΣ στη Σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία

Τα μεταπτυχιακά δεν έχουν δίδακτρα και η εισαγωγή των φοιτητών  θα γίνει κατόπιν γραπτών εξετάσεων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11 Φεβρουαρίου 2015.

Για να δείτε την προκήρυξη, την ύλη των εξετάσεων και τη σχετική βιβλιογραφία καθώς και τα διδασκόμενα μαθήματα, πατήστε στους τίτλους των μεταπτυχιακών.

Από τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να  εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση το ίδρυμα, το αντικείμενο σπουδών, τον τρόπο παρακολούθησης καθώς επίσης  να δείτε ποιά προγράμματα είναι δωρεάν, και ποιά δέχονται τώρα αιτήσεις!

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο