Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έως τις 16 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το ΠΜΣ "Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική" του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί υποψηφίους φοιτητές για υποβολή αιτήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οικονομική & Επιχειρησιακή Στρατηγική» (Master of Science in Economic & Business Strategy). Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας (4 εξάμηνα) και τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο 2022.

Τόσο η μοναδικότητα του προγράμματος στον Ελληνικό χώρο όσο και η πετυχημένη πορεία των αποφοίτων του από το 2006, το καθιστούν ως μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους διαθέτουν ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα. Το πρόγραμμα συνδυάζει την ανάλυση που προσφέρει η οικονομική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, η οποία εμπλουτίζεται και τεκμηριώνεται μέσα από μελέτες περιπτώσεων και πραγματικά περιστατικά που παρουσιάζουν στελέχη της αγοράς.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα, έχοντας ως κεντρική κατεύθυνση την Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική, πλαισιώνεται από τη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Πόρων, την Οικονομική Ανάλυση του Παγκόσμιου Περιβάλλοντος και τη Στρατηγική των Επενδύσεων, τη Διαχείριση Κινδύνου, Επιχειρηματικών Καινοτομιών, Αποθεμάτων και την Οικονομοτεχνική Ανάλυση. Οι απόφοιτοί του προγράμματος καταλαμβάνουν με μεγάλη επιτυχία στελεχιακές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Bank of Cyprus, Pricewaterhouse, Thornton, ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Coca Cola, Βιοϊατρική, Πλαίσιο, κά.

Η μεγάλη επιτυχία του Προγράμματος και η σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, καθώς επίσης και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Προγράμματος, αναγνωρίστηκαν πρόσφατα από την Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης της Α.ΔΙ.Π, όσο και απο έρευναπου διεξήχθη για τους αποφοίτους του ΠΜΣ-ΟΕΣ.

Yποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισοδχή ηλεκτρονικά έως 16/09/2022.

Κατ’ εξαίρεση και μόνο σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής της αίτησης ηλεκτρονικά, μπορεί να ταχυδρομηθεί με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Γραμματεία Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης ΠΜΣ «Οικονομική & Επιχειρησιακή Στρατηγική»
Καραολή-Δημητρίου 80, 18534 Πειραιάς (1ος όροφος, γραφείο 110)

Τηλ.:

  • 210 4142081 κα Βαρελά (καθημερινά)
  • 6943934314, κα. Κάτση (καθημερινά από τις 16.00- 20.00)
  • 6972370645, κα. Καραλή ( Δευτέρα και Παρασκευή 8.00-14.00)

Πρόσκληση Eκδήλωσης Eνδιαφέροντος

Ιστοσελίδα προγράμματος

Email: avarela@unipi.gr και strategy@unipi.gr

Δείτε παρακάτω την Παρουσίαση και τις εμπειρίες αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο