Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration, επιστρέφει με τον 10ο και μεγαλύτερο κύκλο του!

Η συνεργασία του ReGeneration με το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, “Project Future”, συνεχίζεται για 10η συνεχόμενη φορά, με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Ο νέος κύκλος έρχεται με νέες εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε τομείς αιχμής, που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση στην ελληνική αγορά.

O 10ος κύκλος του προγράμματος διεξάγεται διά ζώσης, αλλά και online, και θα είναι διαθέσιμος σε όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν μία από τις παρακάτω εξειδικεύσεις και προετοιμάζονται, ώστε να ανοίξουν νέους κόσμους στην αγορά εργασίας, , δηλώνοντας συμμετοχή έως 03/10/2023 και ώρα 11:59 π.μ.

Οι γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

  • ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ
    Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
    Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
  • ΕΞΩΑΚΑΔΗΜΑΪΚEΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙOΤΗΤΕΣ
    Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Περισσότερες πληροφορίες, για τις επιμέρους προϋποθέσεις ανά εξειδίκευση, καθώς και για τα στάδια της εκπαίδευσης, θα βρεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο