Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
Economic Strategy
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Project Future: Το νέο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς που συνδέει τους νέους με την αγορά εργασίας Εκπαιδευτικά Νέα

Η Τράπεζα Πειραιώς, ως η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, υπηρετώντας τον σκοπό της να έχει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, προσφέρει το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, Project Future, το οποίο αφορά τους νέους που αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας. Το Project Future επιδιώκει να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας στην εξειδίκευση νέων πτυχιούχων σε τομείς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Το Project Future υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneratιοn Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook και Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς.  Μέσω του προγράμματος οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε 4 πυλώνες εξειδίκευσης (Full Stack Javascript, Digital Marketing, Sales Excellence Academy και Science in Practice) και να εκπαιδευτούν σε έναν από αυτούς. Παράλληλα τους βοηθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη, προκειμένου να αποκτήσουν τις ικανότητες που θα τους οδηγήσουν στη θέση που τους αξίζει.

Η κατάθεση αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 22 Μαρτίου 2019, στις 14:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα