Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα υποτροφιών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Zurich Heart

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, το πρόγραμμα υποτροφιών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Zurich Heart ξεκινά τη δεύτερη φάση υλοποίησής του και ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για πέντε Έλληνες διδακτορικούς φοιτητές.

Το Zurich Heart που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Ζυρίχης (Hochschulmedizin Zurich) στοχεύει στην ανάπτυξη μιας επιστημονικής βάσης, σε συνδυασμό με τεχνικές λύσεις, για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.

Μακροπρόθεσμα, το πρόγραμμα Zurich Heart στοχεύει στην ανάπτυξη ανατρεπτικών καινοτομιών και τεχνολογιών, οι οποίες θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό τεχνητής καρδιάς και βοηθητικών συσκευών. Σχεδόν 20 ερευνητικές ομάδες, αποτελούμενες από περίπου 75 επιστήμονες συνεργάζονται στενά για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία το University of Zurich (UZH) και το Swiss Federal Institute of Technology Zurich (ETH) είναι αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΙΣΝ – Zurich Heart, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης, δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο