Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Υποτροφιών «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο Deree – The American College of Greece

Το ΙΣΝ υποστηρίζει και φέτος το Πρόγραμμα Υποτροφιών «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» που υλοποιείται από το Deree – The American College of Greece, προσφέροντας σε φοιτητές των ελληνικών δημόσιων ιδρυμάτων που έχουν διακριθεί για την ακαδημαϊκή τους επίδοση την ευκαιρία να σπουδάσουν παράλληλα στο Deree για μία υποειδίκευση. Για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, το Πρόγραμμα θα προσφέρει υποτροφίες, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος των διδάκτρων σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. 

Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα υποτροφιών γίνονται δεκτές καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με ενδεικτικές προθεσμίες για την κάθε περίοδο. H προθεσμία για την τελευταία περίοδο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (εαρινό εξάμηνο) είναι στις 13 Ιανουαρίου 2020.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τα κριτήρια εισαγωγής εδώ.

Discover Deree Day 

Eάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για το Deree και να το γνωρίσεις από κοντά, έλα στο Discover Deree Day την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, για να ανακαλύψεις όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών! Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο