Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Humanity in Action

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Humanity in Action (HiA) δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Πολωνία. Σκοπός του οργανισμού είναι να εκπαιδεύει, να εμπνέει και να συνδέει ένα παγκόσμιο δίκτυο φοιτητών, νέων επαγγελματιών και καθιερωμένων ηγετών, που είναι αφοσιωμένοι στην προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διαφορετικότητας και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη.

Φοιτητές και νέοι πτυχιούχοι μπορούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Fellowship του οργανισμού, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Τα προγράμματα φιλοδοξούν να τονώσουν το αίσθημα ευθύνης μεταξύ των συμμετεχόντων να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν καλύτερα την ανάγκη για την προστασία των μειονοτήτων και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις κοινότητες τους και σε όλο τον κόσμο.

Σε κάθε εθνικό πρόγραμμα, οι υπότροφοι μαθαίνουν από ειδικούς και μέλη της κοινότητας τους, επισκέπτονται μουσεία και ιστορικούς χώρους και συμμετέχουν σε εργαστήρια προσανατολισμένα στην πρακτική.

Για το 2024 προσφέρεται μόνο το παρακάτω πρόγραμμα για Έλληνες & Ελληνίδες υποψήφιους/ες:

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 4 Φεβρουαρίου 2024

Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετική σελίδα στο Facebook

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο