Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα υποτροφιών 2021-2022 για διδακτορικές σπουδές στο Χονγκ Κονγκ

Το Συμβούλιο Επιχορήγησης του Hong Kong (Hong Kong Research Grants Council- RGC), ανακοινώνει το πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε οποιοδήποτε από τα 8 συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια. 

Τα  8 πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Hong Kong PhD Fellowship Scheme» είναι:

Η υποτροφία παρέχει:

α) ετήσιο επίδομα ύψους 319.200 HK$ (περίπου 40.900 US$) και
β) επίδομα συνεδρίων/ταξιδίων για ερευνητικούς σκοπούς ύψους 13.300 HK$ (περίπου 1.700 US$) το χρόνο, για χρονικό διάστημα έως 3 έτη.

Η αρχική αίτηση (initial application), η οποία είναι απαραίτητη για την απόδοση αριθμού πρωτοκόλλου, υποβάλεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας εδώ έως την 1η Δεκεμβρίου 2020 (12:00:00 Hong Kong Time).

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μέχρι 2 διδακτορικά προγράμματα σε ένα ή δύο πανεπιστήμια.

Συνιστάται η αρχική αίτηση για την υποτροφία να υποβληθεί σχετικά εγκαίρως, καθώς η 1η Δεκεμβρίου είναι επίσης η προθεσμία υποβολής αίτησης εισαγωγής στα 6 εκ των 8 συνεργαζομένων Πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών, επικοινωνήστε στο: hkpf@ugc.edu.hk, ή επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ.

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση του Συμβουλίου Επιχορήγησης Έρευνας του Hong Kong (Hong Kong Research Grants Council- RGC).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο