Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών από την ARTWORKS, με ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Είσαι νέος Έλληνας καλλιτέχνης;

Aυτή είναι η ευκαιρία σου να υποβάλεις αίτηση στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) της ARTWORKS, διάρκειας 8 μηνών, και να διεκδικήσεις χρηματικό βραβείο και δεκάδες ευκαιρίες εξέλιξης και δικτύωσης.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα βραβευτούν 80 καλλιτέχνες από τον τομέα των εικαστικών τεχνών, της κινούμενης εικόνας, του χορού και της επιμέλειας εικαστικών εκθέσεων, με χρηματικό βραβείο συνολικού ύψους 8.000 ευρώ ο καθένας.

Οι βραβευμένοι συμμετέχοντες πέρα από το οικονομικό έπαθλο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δράσεις που διοργανώνει η ARTWORKS, όπως σεμινάρια και workshops, ομιλίες καλλιτεχνών κ.ά. Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του, η ARTWORKS προσφέρει στους συμμετέχοντες ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από προγράμματα φιλοξενίας καλλιτεχνών με πολιτιστικούς οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ARTWORKS δημιουργήθηκε το 2017, με ιδρυτική δωρεά του ΙΣΝ, με σκοπό να αποτελέσει γόνιμο πεδίο δράσης για τους Έλληνες καλλιτέχνες. Μέχρι σήμερα έχει ενισχύσει 310 άτομα συνολικά.

Αιτήσεις έως 31 Μαΐου 2022

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή στο www.art-works.gr

 

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο