Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser για Έλληνες προγραμματιστές, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser ξεκινάει ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2018/2019, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του για την ενίσχυση της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, με τίτλο «Rebooting the Greek Language».

Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει ως στόχο να προσφέρει στους Έλληνες της Διασποράς μία σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, μέσα από τη χρήση καινοτομων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και τεχνολογιών. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα προσφέρεται η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε νεαρούς Έλληνες προγραμματιστές δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να συμμετάσχουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας του έργου που προσφέρει τις εξής υπηρεσίες: αναγνώριση ομιλίας, κατανόηση φυσικής γλώσσας, μηχανική μάθηση (machine learning), και τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει παράσχει σημαντική και μακροχρόνια υποστήριξη στο Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Simon Fraser, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς του για τη δημιουργία του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία και τη διαδικασία αιτήσεων για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο