Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στη Microsoft Hellas

Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης, διάρκειας 4 μηνών.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Όπως δήλωσε η Ματίνα ΧατζηπαύλουHR Director της Microsoft Ελλάς
«Συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με γνώμονα την παροχή, σε νέους ανθρώπους, των κατάλληλων εφοδίων και των απαραίτητων γνώσεων και δεξιότητων που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Η στήριξη των νέων, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάδος.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους.

Λήξη υποβολής βιογραφικών: 10 Ιουνίου 2016 Μπορείτε να επισκεφθείτε το Internship blog εδώ:
http://www.beyourfuture.net/tag/international-insights-greece

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Τίμος Πλατσάς
Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Microsoft Ελλάς
τηλ.: 211-1206000, e-mail: v-timopl@microsoft.com

Μαρτίνα Φωτοπούλου
τηλ.: 211-1206025, e-mail:b-mafoto@microsoft.com

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο