Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στη Lidl

Lidl UP: International Trainees Logistics στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές ασταμάτητης εξέλιξης. Η πρώτη φάση του ολοκληρώνεται σε 18 μήνες και αμέσως μετά η θέση σου στην ομάδα των Logistics να σε περιμένει!

Η εταιρεία Lidl αναζητά δύο (2) International Trainees για την ομάδα των Logistics στη Θεσσαλονίκη. 

  • Τους πρώτους 2 μήνες: Ξεκινάς μαθαίνοντας στην πράξη! Θα περάσεις από διαφορετικές θέσεις σε καταστήματα και Logistics Centers.
  • Τους επόμενους 10 μήνες: Αναλαμβάνεις τα πρώτα σου projects με την υποστήριξη της ομάδας, στην βάση σου, τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.  
  • Τους τελευταίους 6 μήνες: Έφυγες για εξωτερικό* - Δουλειά, εκπαίδευση, νέες εμπειρίες για να βοηθήσεις την ομάδα να γίνει ακόμα πιο δυνατή και να φέρεις νέες ιδέες όταν επιστρέψεις.

*Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι τα ταξίδια θα γίνονται κανονικά λόγω covid.

Με λίγα λόγια, ξεκινάς από τα Logistics κι εμείς μέσα σε 18 μήνες θα σου δοθούν όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις στη νέα σου θέση.

Οι Trainees αμείβονται με αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό στα 1.920€. Το πλάνο όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.630€ μικτά. Και φυσικά πληρώνεσαι από την πρώτη μέρα που μπαίνεις στην ομάδα και για όλη την περίοδο της εκπαίδευσής σου.

Η προθεσμία για να κάνεις την αίτησή σου για το πρόγραμμα είναι 24 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, την ομάδα και τα επόμενα βήματα θα βρεις εδώ και εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο