Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τελευταία ημέρα αιτήσεων για το Msc in Data Science του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το MSc in Data Science (Επιστήμη Δεδομένων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για εισδοχή στο πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, για τη δεύτερη φάση είναι έως τις 31 Ιουλίου 2020

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο διεθνώς και είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα παγκοσμίως στον τομέα του. Το 2019 κατατάχθηκε 14ο στον κόσμο στον τομέα του Big Data Management σύμφωνα με την κατάταξη "Eduniversal Best Masters"

Το ΠΜΣ αποβλέπει στο να εκπαιδεύσει Data Scientists με ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο και να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο εκπαιδευτικό τοπίο. Έχει διεθνή προσανατολισμό, ανταποκρινόμενο στην έντονη διεθνή ζήτηση στον τομέα Data Science. Προσφέρεται ως πλήρους φοίτησης για νέους πτυχιούχους αλλά και ως μερικής φοίτησης για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι εκπόνηση διπλωματικής εργασίας με τη μορφή Ολοκληρωμένου Έργου (Integrated Capstone Project) σε συνεργασία με επιχειρήσεις σε θέμα που θα σχεδιάζεται από κοινού με την επιχείρηση ή τον φορέα και τον ακαδημαϊκό επιβλέποντα. Το πρόγραμμα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα εκπόνησης μεταπτυχιακής διατριβής, ημέρες καριέρα, σεμινάρια και υποτροφίες.

 Για πρώτη φορά φέτος θα δοθούν research και teaching assistanships στους full-time φοιτητές του προγράμματος, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος των διδάκτρων κατά 3.000 ευρώ. 

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του ΠΜΣ εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο