Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Future Leaders 2014

Η Future Leaders είναι μία αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία που στοχεύει στο να βοηθήσει τους νέους τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να πάρουν μια πρώτη γεύση εργασιακής εμπειρίας & να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μέσα από την ομαδική εργασία και υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών επιχειρήσεων προσφέροντας παράλληλα κοινωνικό έργο.

Διεξάγονται τρεις κύκλοι του προγράμματος ανά έτος. Την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Σε κάθε ένα από αυτούς, μέσα σε 11 μέρες, τρείς ή περισσότερες ομάδες φοιτητών των 10-12 ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους με στελέχη από γνωστές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, έτοιμη να υλοποιηθεί, σε φορείς και ΜΚΟ που αντιμετωπίζουν κάποιο πραγματικό πρόβλημα που ζητάει τη λύση του.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει νέους ανθρώπους για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας και τους δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν δεξιότητες μέσω της συνεργασίας τους με έμπειρους ανθρώπους από την αγορά.

Οι εγγραφές για τον φθινοπωρινό κύκλο του 2014, που θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερών 29/10- 9/11/2014 έχουν ξεκινήσει!

Για να μάθετε περισσότερα για αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε τον ιστότοπο του προγράμματος στο http://www.futureleaders.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο