Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προετοιμάσου σωστά για το μεταπτυχιακό σου στο Κέντρο Σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ

Το Κέντρο Σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ εξειδικεύεται από το 1981 στην προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GMAT, GRE, IELTS και TOEFL σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι το πρώτο κέντρο που έφερε στην Ελλάδα αυτά τα test πιστοποίησης γλώσσας και ικανότητας, και με περισσότερους από 30.000 alumni και τα υψηλότερα scores στην Ελλάδα, εξασφαλίζει την εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Η πλούσια εμπειρία και ο σεβασμός προς τους φοιτητές, η συνεχής εξέλιξη της διδασκαλίας, η διαρκής ανανέωση του διδακτικού υλικού, η επιλογή του καλύτερου και πιο ειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού, η αναγνώρηση από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών, κρατούν στην κορυφή το Κέντρο Κουτσοδόντης για τέσσερις δεκαετίες και αποτελούν εισητήριο για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ενάρξεις νέων τμημάτων GMAT, GRE, IELTS και TOEFL κάθε 2 εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.koutsodontis.gr

Προετοιμασία αιτήσεων-Αιτήσεις για μεταπτυχιακά και προπτυχιακά

Εξειδικευμένη σύμβουλος του κέντρου αναλαμβάνει να σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της αίτησης. Η υπηρεσία της προετοιμασίας αιτήσεων πραγματοποιείται με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

Παρέχεται συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος και πανεπιστημίου, follow-up se όλα τα στάδια της αίτησης, επιμέλει βιογραφικού σημειώματος, personal statement, συστατικών επιστολών, έλεγχος βήμα-βήμα και υποστήριξηστη συμπλήρωση της αίτησης, διεκπεραίωση αίτησης για εστία στη χώρα διαμονής που έχετε επιλέξει, διεκπαιρέωση αίτησης για φοιτητικό δάνειο εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις κ.α.

Κλείστε δωρεάν (διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία) την πρώτη συνάντηση με την Admissions Consultant του κέντρου μας. Τηλέφωνο: 2106996015, email: info@koutsodontis.gr

Oι μαθητές του κέντρου, κάθε χρόνο, γίνονται δεκτοί στα πανεπιστήμια της επιλογής τους ανά τον κόσμο, όπως τα MIT, Columbia, London Business School, London School of Economics, Rotterdam School of Management, Cass Business School, Imperial, Warwick, King's College, Tilburg, UCL, INSEAD, HEC, Bocconi, Ο.Π.Α., κ.α. Δείτε τις πιο πρόσφατες επιτυχίες

Δείτε τις επιτυχίες των αποφοίτων του κέντρου και τα πανεπιστήμια που έγιναν δεκτοί εδώ: Επιτυχίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο