Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προετοιμάσου σωστά για το μεταπτυχιακό σου στο Κέντρο Σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ

Το Κέντρο Σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ εξειδικεύεται από το 1981 στην προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GMAT, GRE, IELTS και TOEFL σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι το πρώτο κέντρο που έφερε στην Ελλάδα αυτά τα test πιστοποίησης γλώσσας και ικανότητας, και με περισσότερους από 30.000 alumni και τα υψηλότερα scores στην Ελλάδα, εξασφαλίζει την εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Η πλούσια εμπειρία και ο σεβασμός προς τους φοιτητές, η συνεχής εξέλιξη της διδασκαλίας, η διαρκής ανανέωση του διδακτικού υλικού, η επιλογή του καλύτερου και πιο ειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού, η αναγνώρηση από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών, κρατούν στην κορυφή το Κέντρο Κουτσοδόντης για τέσσερις δεκαετίες και αποτελούν εισητήριο για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ενάρξεις νέων τμημάτων GMAT, GRE, IELTS και TOEFL κάθε 2 εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.koutsodontis.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο