Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Procter & Gamble: Technical Career Challenge για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους

Η Procter &Gamble διοργανώνει στις 15 Ιανουαρίου Technical Career Challenge Day στα γραφεία της στο Μαρούσι, το οποίο αφορά συμβάσεις ορισμένου χρόνου (3-9 μήνες) για θέσεις πρακτικής άσκησης στα γραφεία της P&G σε όλο τον κόσμο καθώς και μόνιμες θέσεις για τα παρακάτω τμήματα:

  • Engineering
  • Supply Network Operations
  • Research & Development

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της P&G από τα αντίστοιχα τμήματα, να μάθουν περισσότερα για τις προφερόμενες θέσεις εργασίας και φυσικά να λάβουν μέρος στη διαδικασία πρόσληψης. Λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αναφέρονται στην συνημμένη αγγελία –η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι τις 8  Ιανουαρίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι προπτυχιακοί (3ου ή 4ου έτους) ή μεταπτυχιακοί φοιτητές Πολυτεχνείων και ΜΒΑ ή απόφοιτοι των ανωτέρω κλάδων, που έχουν αποφοιτήσει μέσα στο διάστημα των τελευταίων 3 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη συνημμένη αγγελία εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο