Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική άσκηση για φοιτητές στο CERN- Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών

Το CERN, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου, δέχεται αιτήσεις φοιτητών για πρακτική άσκηση!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων όπως φυσική, μηχανική και επιστήμες πληροφορικής μέχρι νομική, μετάφραση, διοίκηση και οικονομικές επιστήμες. Μέχρι σήμερα δεκάδες Έλληνες, άλλα και Κύπριοι φοιτητές έχουν γίνει δεκτοί στα προγράμματα πρακτικής άσκησης του CERN.

Υπάρχουν θέσεις  στα προγράμματα:

 • Doctoral Student Programme (Γενεύη,Ελβετία - Full time) για μεταπτυχιακούς φοιτητές που προετοιμάζουν την διδακτορική τους διατριβή σε τομείς Εφαρμοσμένης Φυσικής, Μηχανικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και έχει διάρκεια από 6 έως 36 μήνες (Η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις θα ανοίξει το προσεχές διάστημα).
  Προθεσμία αιτήσεων: 27 Μαρτίου 2023
  Για περισσότερες πληροφορίες: Doctoral Student Programme  
 • Administrative Student Programme (Γενεύη,Ελβετία - Full time) Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών, νομικής, λογιστικής, χρηματοοικονομικής, μετάφρασης, επικοινωνίας και ΜΜΕ, οπτικοακουστικών τεχνών, εκπαίδευσης, ψυχολογίας κ.ά. για πρακτική άσκηση 2-12 μηνών (Η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις θα ανοίξει το προσεχές διάστημα).
  Προθεσμία αιτήσεων: 27 Μαρτίου 2023
  Για περισσότερες πληροφορίες: Administrative Student Programme
 • Technical Student Programme (Γενεύη,Ελβετία - Full time) για φοιτητές από τμήματα Εφαρμοσμένης Φυσικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικών, για 4-12 μήνες (Η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις θα ανοίξει το προσεχές διάστημα)
  Προθεσμία αιτήσεων:27 Μαρτίου 2023
  Για περισσότερες πληροφορίες: Technical Student Programme

Προγράμματα για το καλοκαίρι του 2023, για τα οποία η περίοδος αιτήσεων είναι σε εξέλιξη (καταληκτική ημερομηνία η 30η Ιανουαρίου 2023):

Τέλος, για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα short-term internships πατήστε εδώ, ενώ για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για άτομα με αναπηρίες πατήστε εδώ.

Για τον πλήρη κατάλογο ευκαιριών εργασίας στο CERN, πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο