Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

PRAKSIS Business Coaching Center: Δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας

Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018, το πρόγραμμα Business Coaching Center που υλοποιεί η PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν έχετε μία ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε βιώσιμη επιχείρηση, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπως κοστολόγηση ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS Business Coaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Το Πρόγραμμα

Το PRAKSIS Business Coaching Center είναι ένα κέντρο ανάπτυξης επιχειρηματικότητας που προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Ακολουθεί μία καινοτόμο, ολιστική προσέγγιση η οποία προσφέρει στους επίδοξους επιχειρηματίες τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να κάνουν το επιχειρηματικό τους όνειρο πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις τεχνολογικές προκλήσεις, να απευθυνθούν σε πελάτες πέραν των συνόρων της χώρας, να καταστρώσουν και να υλοποιήσουν ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης. Η μέθοδος του προγράμματος ξεχωρίζει γιατί ανταποκρίνεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τους στόχους κάθε επίδοξου επιχειρηματία, δίνοντάς του δεξιότητες, τεχνογνωσία αλλά και πρόσβαση σε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης.

Πώς λειτουργεί

Το πρόγραμμα λειτουργεί στη λογική των κύκλων. Κάθε κύκλος διαρκεί 4 μήνες και περιλαμβάνει 30 επιχειρηματικά εγχειρήματα. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τρία εργαλεία που προσφέρονται παράλληλα στους εν δυνάμει επιχειρηματίες:

  1. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
  2. BUSINESS COACHING
  3. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αίτηση Συμμετοχής

Συμπληρώστε εδώ online την αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το praksis.gr/bcc.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο