Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πολυσυνέδριο καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας StartUpNowForum

Τo StartupnowForum πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελευσίνα, και παρά την απόσταση η συμμετοχή εκπροσώπων του startup οικοσυστήματος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Λαμβάνοντας υπόψιν τη στήριξή σας διοργανώνουμε για 2η συνεχόμενη φορά ως Mantis Business Innovation το StartupnowForum μαζί με το Athens Digital Lab και το Innovathens στις 23 & 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη!

Το συνέδριο που πέρυσι είχε πιο τοπικό χαρακτήρα πλέον έχει αποκτήσει εθνικό βεληνεκές με συμμετοχή άνω των 70 Οργανισμών, 100+ εταιριών, 10 Δήμων και ΟΤΑ!

Δίνουμε έμφαση στα B2B Meetings παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα για quality networking με στόχο να προκύψουν επενδύσεις αλλά και επιχειρηματικές συμφωνίες κάθε είδους ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη!

Ελπίζουμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας στην υλοποίηση των στόχων σας!

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισητηρίου στο http://www.startupnowforum.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο