Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πλήρεις υποτροφίες προς ομογενείς από τη Ρωσία προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο

Πλήρεις υποτροφίες προς ομογενείς από τη Ρωσία προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Συμμετοχή στο έτος Ελλάδα – Ρωσία 2016

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ανακοινώνει τη χορήγηση έξι υποτροφιών πλήρους απαλλαγής διδάκτρων σε αριστούχους φοιτητές από την ομογένεια της Ρωσίας. Με αυτόν τον τρόπο το Διεθνές Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και παροχές που σχεδιάζονται στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελλάδας – Ρωσίας  2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι ομογενείς μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στις γραμματείες των τριών Σχολών του Διεθνούς Πανεπιστημίου για τη φοίτηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους και για τη χορήγηση υποτροφίας πλήρους απαλλαγής διδάκτρων.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των αιτήσεων σύμφωνα με  κριτήρια που σχετίζονται με τις επιδόσεις στις προηγούμενες σπουδές και την οικονομική κατάσταση εκάστου υποψηφίου. Θα προβεί σε αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και θα χορηγήσει στις έξι επικρατέστερες υποψηφιότητες υποτροφία πλήρους απαλλαγής από τα δίδακτρα του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου www.ihu.edu.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2310 807528 και με email στο admissions@ihu.edu.gr

 

Ταυτότητα του Διεθνούς Πανεπιστημίου

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) είναι ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Παρέχει δεκαεννέα (19) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των πληροφοριακών συστημάτων, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας της αρχαιολογίας και της νομικής.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο