Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση: Περισσότερες από 1000 θέσεις για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα μέχρι τις 11.5.2020 με κάποιες εξαιρέσεις. Δείτε για κάθε μεταπτυχιακό ξεχωριστά (εδώ)


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι θα δέχεται αιτήσεις για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για έναρξη σπουδών το Σεπτέμβριο του 2020. Το Πανεπιστήμιο θα δέχεται αιτήσεις μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει περισσότερες από 900 θέσεις στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών όλων των Τμημάτων καθώς και 250 θέσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν προκηρύξει θέσεις καθώς και τα γνωστικά αντικείμενα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στη συνημμένη προκήρυξη. 

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών προγραμμάτων εδώ.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε τον Οδηγό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Κύπρου εδώ.

Υποτροφίες "Πράξανδρος" και "Ευαγόρας" για νεοεισερχόμενος φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου με έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παραχωρήσει έναν αριθμό υποτροφιών σε νεοεισερχόμενους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές που θα εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο κατά το χειμερινό εξάμηνο του 2020. Συγκεκριμένα, θα δοθεί ένας αριθμός μερικών υποτροφίων που θα καλύψουν πλήρως τα δίδακτρα σε νεοεισερχόμενους φοιτητές μεταπτυχιακών προγράμμάτων καθώς και πλήρεις υποτροφίες σε φοιτητές διδακτορικών προγραμμάτων (δίδακτρα +επίδομα διαβίωσης 8.000 ευρώ). Οι υποτροφίες χορηγούνται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση των φοιτητών,  απευθύνονται σε νεοεισερχόμενους φοιτητές μόνο και έχουν ως στόχο την προσέλκυση υψηλού επιπέδου φοιτητών και την οικονομική στήριξη των φοιτητών του Ιδρύματος, Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό)  και στη συνέχεια να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υποτροφία  στο Βήμα 11 της ηλεκτρονικής αίτησης. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη μεταπτυχιακών σπουδών του πανεπιστημίου καθώς και στα links: 

Υποτροφίες Πράξανδρος

Υποτροφίες Ευαγόρας

Αξίζε να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου με βάση διεθνείς κατατάξεις. Δείτε περισσότερα για τη θέση του Πανεπιστημίου Κύπρου στις παγκόσμιες κατατάξεις στον συνδεσμο εδώ

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο