Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Περισσότερα από 130 εξ αποστάσεως (e-learning) μαθήματα από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις σας και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους  μέσω πιστοποιημένης εκπαίδευσης, ο  νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (http://elearning.ec.unipi.gr/)  ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου 2015 και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Πλεονεκτήματα του  e-learning προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τo εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι από τα πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες  επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, γονείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο.

Το πρόγραμμα είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής  σε σχέση με ανάλογα προγράμματα. Προσφέρει σύντομη διάρκεια σπουδών με πιστοποιημένα μαθήματα που  ξεκινούν από 100 €. Επίσης, παρέχει  εκπτώσεις  σε άνεργους (50%), πολύτεκνους (50%), ΑΜΕΑ (50%), φοιτητές (30%), δημοσίους υπαλλήλους & εκπαιδευτκούς (30%) και πτυχιούχους ΑΕΙ (30%) σε όλα τα τρίμηνα μαθήματα του .  Τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμενη ομάδα διδασκόντων με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και πλούσιο διαδραστικό υλικό.

 

Θεματικές Ενότητες

Το Πρόγραμμα Σπουδών έχει 5 Θεματικές ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες

1. Αγορές, Χρηματοδότηση & Επιχειρηματικότητα

H θεματική αυτή ενότητα περιέχει 70 μαθήματα που ενδιαφέρουν όλους εκείνους που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο εμπλέκονται στην οικονομία της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα μαθήματα:  Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών και Μελετών Σκοπιμότητας, Μάρκετινγκ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και προώθηση εξαγωγών, Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Διπλογραφικά Βιβλία, Μηχανογραφημένη Μισθοδοσία.


2. Εκπαίδευση, κοινωνία και δια βίου μάθηση

Η θεματική ενότητα περιέχει 30 μαθήματα τα οποία ενδιαφέρουν τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτει η ενότητα αυτή είναι τα Οικονομικά της Εκπαίδευσης, η διαχείριση των πόρων στις εκπαιδευτικές μονάδες, οι επενδύσεις στην εκπαίδευση, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, η Ειδική Αγωγή, η Δια Βίου Μάθηση, θέματα που αφορούν τη  Νέα Ελληνική Γλώσσα και τη διδακτική της κ.α.


3. Σύγχρονα εργαλεία στη διαχείριση των μονάδων υγείας

H θεματική αυτή ενότητα περιέχει μαθήματα που ενδιαφέρουν επαγγελματίες και στελέχη στο χώρο της Υγείας. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτονται είναι τα Οικονομικά της Υγείας, η Αξιολόγηση Επενδύσεων, η Οργάνωση και Διοίκηση των Μονάδων Υγείας, ποσοτικές μέθοδοι και λήψη αποφάσεων στο χώρο της Υγείας.


4. Ξένες γλώσσες και Πληροφορική

H θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει προπαρασκευαστικά μαθήματα ξένων γλωσσών για τη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, αλλά και μαθήματα με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες στην Πληροφορική. Ενδεικτικά, προσφέρονται μαθήματα Αγγλικής ορολογίας, ισπανικής, ρωσικής αλλά και κινέζικης γλώσσας, Word, Excel,  Powerpoint καθώς και μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS, TOEFL, GRE και GMAT.


5. Προσφερόμενα μαθήματα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας (ICAEW)

Η ύλη και τα θέματα μαθημάτων επιμόρφωσης ορίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας προσφέροντάς στους σπουδαστές εφόδια για επαγγελματική εξέλιξη στους τομείς της Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών.

Πιστοποίηση

Ο Ν.3839/2010 αναγνωρίζει την πιστοποιημένη επιμόρφωση που παρέχεται από προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχουν πιστοποιηθεί με διαδικασία αξιολόγησης. Ταυτόχρονα το Προεδρικό Διάταγμα 152/240 – ΦΕΚ 5/11/2013-4107 ορίζει ότι αναγνωρίζονται μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από αναγνωρισμένο δημόσιο φορέα. Όλα τα παραπάνω προγράμματα εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες και παρέχον συμπληρωματικής εκπαίδευσης που διασυνδέουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση.


Αιτήσεις συμμετοχής 
Μπορείτε να υποβάλλετε  την αίτησή σας μέχρι τις 8 Οκτωβρίου στον ακόλουθο ιστότοπο:  http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο