Ξεκίνησε η πρόκληση του "PepsiCo Go" Challenge! Εκπαιδευτικά Νέα

Το PepsiCo's Global Student Challenge είναι κάτι περισσότερο από ένας διαγωνισμός. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να πεις τη δική καινοτόμα σου ιδέα, μια ευκαιρία να αντιμετωπίσεις πραγματικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο, και να διεκδικήσεις μια θέση πτυχιούχου στην PepsiCo σε ένα από τα γραφεία της στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, η PepsiCo προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποθέσουν ότι έχουν στη διάθεση τους 100.000 δολάρια για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στο χώρο των τροφίμων και ποτών και να παρουσιάσουν τα κριτήρια και τον τρόπο με τα οποία θα προωθούσαν την επιχείρηση στην αγορά. Η ενέργεια «Dare to Do More Challenge» θα ολοκληρωθεί σε 3 στάδια. 

Το πρώτο στάδιο, είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα ολοκληρωθεί στις 16 Oκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα του διαγωνισμού και να καταθέσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στο υποθετικό σενάριο ότι έχουν 100.000 δολάρια από την PepsiCo για να αξιοποιήσουν την επόμενη μεγάλη τάση στο χώρο των τροφίμων και ποτών, εξειδικεύοντας σε τι θα επικεντρώνονταν και πώς θα αξιοποιούσαν αυτήν την τάση ώστε να την λανσάρουν στην αγορά.

Στη δεύτερη φάση, από 9 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2020, οι συμμετέχοντες και οι ιδέες τους θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή της PepsiCo. Οι καλύτερες προτάσεις θα επιλεγούν να προχωρήσουν στους τελικούς, ενώ ταυτόχρονα οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο καθοδήγησης της PepsiCo, όπου με τη βοήθεια σύμβουλου/μέντορα της PepsiCo θα μπορέσουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για τους πανευρωπαϊκούς τελικούς.

Στην τελική φάση, οι φιναλίστ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε μία διήμερη (Ιούνιος 2021) εκδήλωση στην Βαρκελώνη, που θα πραγματοποιηθεί για την ανάδειξη των νικητών πανευρωπαϊκά.

Οι περισσότεροι από 50 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο πρόγραμμα πτυχιούχων της PepsiCo, σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων (Ψηφιακό / ηλεκτρονικό εμπόριο, Insights, Εμπορικό/Πωλήσεις, Εφοδιαστική Αλυσίδα/Logistics, Global Procurement, Agro Procurement, Οικονομικά, IT, HR) καθώς και να κερδίσουν σημαντικά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για την πρωτοβουλία «Dare to Do More Challenge» στο παρακάτω link:

https://daretodomore.pepsico.com/en/challenges/europe

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα