Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα "Dare to Do More Challenge" της PepsiCo για φοιτητές και απόφοιτους

Το πρόγραμμα Dare to Do More Challenge είναι κάτι περισσότερο από ένας διαγωνισμός. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να πεις τη δική σου καινοτόμα ιδέα, μια ευκαιρία να αντιμετωπίσεις πραγματικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο, και να διεκδικήσεις μια θέση πτυχιούχου στην PepsiCo σε ένα από τα γραφεία της στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα είναι μια διετής πρωτοβουλία επιταχυνόμενης κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη συγκεκριμένων θέσεων εντός της εταιρείας. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τελειόφοιτοι φοιτητής, πρόσφατος απόφοιτοι ή νέοι επαγγελματίας με έως και τρία χρόνια εργασιακή εμπειρία με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού απαιτεί να υποβάλετε μια μονοσέλιδη επιχειρηματική υπόθεση, παρουσιάζοντας την ιδέα σας για να απαντήσετε στην ερώτηση πρόκλησης. Μόλις εγγραφείτε, θα σας παραχωρηθεί πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο PepsiCo Talks όπου θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία της εταιρείας, την Πρόκληση και πώς είναι να είσαι μέρος του συγκεκριμένου προγράμματος.

Στη δεύτερη φάση οι συμμετέχοντες και οι ιδέες τους θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή της PepsiCo. Οι καλύτερες προτάσεις θα επιλεγούν να προχωρήσουν στους τελικούς

Στη τρίτη φάση θα παρουσιάσετε την επιχειρησιακή σας ιδέα και θα διαγωνιστείτε για μια θέση στο Πρόγραμμα της PepsiCo και μια θέση στους Ευρωπαϊκούς Τελικούς. Οι νικητές των Τοπικών Τελικών θα λάβουν προσφορά για να ενταχθούν στο πρόγραμμα της PepsiCo!

Τα Προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2022 (Σεπτέμβριος 2023 για το Ηνωμένο Βασίλειο).

Στο τελικό στάδιο, μαζί με τους άλλους φιναλίστ από όλη την Ευρώπη, θα προσκληθείτε στην εκδήλωση του μεγάλου τελικού που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο. Εκεί, θα διαγωνιστείτε για το μεγάλο έπαθλο και θα γιορτάσετε το επιτυχημένο ξεκίνημά σας στην εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για την πρωτοβουλία «Dare to Do More Challenge» στο παρακάτω link:εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο