Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο ΔΠΜΣ Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του ΟΠΑ

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη "Χρηματοοικονομική και Τραπεζική" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021

Το Πρόγραμμα λειτουργεί από το 1998 και είναι ένα από τα πρώτα Προγράμματα στην Ελλάδα στον τομέα του. Πρόκειται για ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα με παράλληλες πρακτικές εφαρμογές, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αγορών, των επιχειρήσεων και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και εταιριών.

Στα μαθήματα και εργαστήρια διδάσκουν Έλληνες και ξένοι καθηγητές αναγνωρισμένου κύρους, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα, οι φοιτητές επωφελούνται από τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από τον ελληνικό και διεθνή χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα, σε σειρές διαλέξεων, σεμιναρίων και ομιλιών.

Το πρόγραμμα εντάχθηκε πρόσφατα στο CFA Institute University Recognition Program. Μέσω της αναγνώρισης αυτής, ο διεθνής οργανισμός CFA® (Chartered Financial Analyst Institute) πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο ΠΜΣ προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ινστιτούτου για την απόκτηση του διεθνώς καταξιωμένου επαγγελματικού τίτλου που απονέμει το CFA® Institute

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του προγράμματος αριθμεί 700 και επιπλέον μέλη και έχει δημιουργήσει ένα εκτενές δίκτυο συνεργασίας στον ελληνικό και διεθνή τραπεζικό χώρο, προσφέροντας ευκαιρίες κοινωνικής και επαγγελματική δικτύωσης στους φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος.

Το ΔΠΜΣ αναζητά υποψήφιους με φιλοδοξίες και δυναμισμό. Στόχος του είναι να προσφέρει σε στελέχη τα απαραίτητα εφόδια ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρον τις δεξιότητες και τις ηγετικές ικανότητές τους.

Η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα πλήρους και μερικής φοίτησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 συνεχίζονται μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2021 κατόπιν παράτασης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: https://e-graduate.applications.aueb.gr/

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στη διεύθυνση dept.aueb.gr/el/financeandbanking/.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο