Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση Εγγραφών ως τις 3 Μαρτίου για το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16

Λόγω της εξεταστικής περιόδου και μεγάλου αριθμού αιτήσεων που είναι σε εξέλιξη, η προθεσμία Εγγραφών για το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16, παρατείνεται έως τις 3 Μαρτίου (στις 23.30’) ενώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι δηλώσεις συμμετοχής στο site www.businesstalents.com.

Ο Διαγωνισμός BUSINESS TALENTS με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή πραγματοποιείται στην Ελλάδα για τρίτη χρονιά και έχουν ήδη συμμετάσχει πάνω από 5.000 φοιτητές, από όλα –κυριολεκτικά- τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!  Απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και αποφοίτους (ως 2 χρόνια) ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ιδιωτικών Κολλεγίων και ΙΕΚ της χώρας.

Το διαγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου, που θα ανοίξει ο Προσομοιωτής προκειμένου οι ομάδες – ‘εταιρείες’ να εισάγουν το πρώτο τους Επιχειρηματικό Σχέδιο (ως τις 8 Μαρτίου).

Το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16 αποτελεί την εξέλιξη του καινοτόμου Διαγωνισμού, ο οποίος περιλαμβάνει φέτος και τις Ημέρες Καριέρας, δηλαδή σειρά δράσεων, συναντήσεις και συνεντεύξεις των συμμετεχόντων με εταιρίες που αναζητούν ‘Ταλέντα’. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με πολλαπλά οφέλη που προσφέρεται δωρεάν, χάρη στη BΙC (Μέγας Χορηγός) και το kariera.gr (Συνεργάτης).

Ο Διαγωνισμός υλοποιείται με έναν πανίσχυρο Προσομοιωτή, με τον οποίο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να διοικήσουν με την ομάδα τους, τη δική τους εταιρία, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας, ανταγωνιζόμενοι άλλες ‘ομάδες-εταιρίες’. Θα συντάξουν 10 Επιχειρηματικά Σχέδια (Business Plans) - ένα για κάθε ‘εταιρικό έτος’ του προγράμματος κάθε εβδομάδα- λαμβάνοντας Αποφάσεις στρατηγικής στις λειτουργίες Marketing, Παραγωγής, Logistics, Χρηματοοικονομικών, και Ανθρώπινου Δυναμικού των εικονικών τους εταιριών.

Μετά από την online αυτή φάση που διαρκεί 3 μήνες (Μάρτιο έως Μάιο), οι 75 καλύτερες Ομάδες θα φτάσουν στο μεγάλο Τελικό (3 Ιουνίου 2016), όπου θα διεκδικήσουν Βραβεία, θα λάβουν ένα Δίπλωμα και θα κερδίσουν δώρα από τη BIC, η οποία θα προσφέρει με κλήρωση σε 102 τυχερούς από όλους τους συμμετέχοντες.

Στις Ημέρες Καριέρας, όλοι οι συμμετέχοντες, φοιτητές και απόφοιτοι, θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με στελέχη επιχειρήσεων, να δώσουν Συνεντεύξεις σε εταιρίες που θα έχουν λάβει το Βιογραφικό τους, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και Career workshops και να υποβάλουν αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση και Θέσεις Εργασίας που θα προσφέρονται.  

Ο Τελικός BUSINESS TALENTS και οι Ημέρες Καριέρας θα υλοποιηθούν αντίστοιχα στις 3 & 4 Ιουνίου 2016, στο Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Το καινοτόμο πρόγραμμα BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16 υλοποιείται χάρη στη Χορηγία της BIC ΒΙΟΛΕΞ  η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.

Οι Career Days υλοποιούνται χάρη στη Συνεργασία με το kariera.gr, το μεγαλύτερο website στην Ελλάδα για αναζήτηση εργασίας. To kariera.gr, στηρίζει το θεσμό BUSINESS TALENTS, όπως και κάθε δράση που υποστηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα και στέκεται ως καινοτόμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ενίσχυση της εργασιακής απασχόλησης.

Ο Προσομοιωτής έχει αναπτυχθεί από την εταιρία PRAXIS MMT*, διεθνή εταιρία και με ηγετική θέση εδώ και 20 χρόνια, στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Προσομοιωτών (business simulators), λογισμικού και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς.

 

Ενημέρωση και Εγγραφές ως 3 Μαρτίου στο site :  www.businesstalents.com

Κάνε LIKE  στο BUSINESS TALENTS στο Facebook :  www.facebook.com/BusinessTalentsGR

Εγγραφείτε στο κανάλι του BUSINESS TALENTS στο Youtube: www.youtube.com/channel/UCphh5GOgJBSN80Qlu2Rrtqw

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο