Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση αιτήσεων για τα προγράμματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου μέχρι τις 28 Απριλίου 2017

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων εισδοχής μέχρι τις 28 Απριλίου

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

 

Με νέα καταληκτική ημερομηνία τις 28 Απριλίου 2017 και ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής σε 22 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ενώ ανακοίνωσε θέσεις για υποψήφιους διδάκτορες σε 13 επιστημονικά πεδία.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται με 10% μειωμένα δίδακτρα, που επιπρόσθετα καταβάλλονται σε δόσεις (για το χειμερινό εξάμηνο μέχρι Νοέμβριο και για το εαρινό μέχρι Μάρτιο). Ακόμη, πρόσθετη έκπτωση 5% παραχωρείται σε όλους όσοι θα αποπληρώσουν το συνολικό κόστος φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος πριν την έναρξή του. Παράλληλα, σταθερά προσανατολισμένο στον κοινωνικό του ρόλο και με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, το ΑΠΚΥ προσφέρει δυνατότητες για λήψη υποτροφίας σε όλα τα προγράμματα σπουδών.

Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό και το μοναδικό αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Αξιοποιώντας τη δεκαετή εμπειρία και τεχνογνωσία του, το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό και την υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης που ανέπτυξε, προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αναγνωρισμένο (από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Ελλάδα) τίτλο σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων. Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ διακρίνεται από ευελιξία και είναι ευπροσάρμοστη στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των σπουδαστών, ενώ η φυσική τους παρουσία είναι υποχρεωτική μόνο στις εξετάσεις, που πραγματοποιούνται σε εξεταστικά κέντρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη).

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας και προγράμματα δια βίου μάθησης (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες) που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία. Επίσης, προσφέρει ευκαιρίες εξ αποστάσεως πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και κατάρτισης στους Κύπριους Εθνοφρουρούς, παράλληλα με την στρατιωτική τους θητεία.

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται, μέχρι και τις 28 Απριλίου 2017 στις 11.00π.μ. [νέα καταληκτική ημερομηνία] στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο