Παρακολουθήστε δωρεάν online ένα μάθημα από το 'MSc in Bioeconomy Law, Regulation and Management' του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Εκπαιδευτικά Νέα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σας προσκαλεί να συναντήσετε τους καθηγητές και τους φοιτητές του παρακολουθώντας εξ αποστάσεως ένα μάθημα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Bioeconomy Law, Regulation and Management!

Σας παροτρύνουμε ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε ένα από τα προσφερόμενα εξ αποστάσεως μαθήματα, είτε έχετε περιέργεια για το πρόγραμμα και θέλετε να διαπιστώσετε αν είναι το κατάλληλο για εσάς είτε έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και είστε ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσετε!

Επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας από το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, να μιλήσετε με τους σημερινούς φοιτητές για τις εμπειρίες τους και να λάβετε μια πρώτη εντύπωση για το πρόγραμμα.

Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω διαθέσιμα μαθήματα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής ή επικοινωνώντας με το πανεπιστήμιο στο admissions@ihu.edu.gr ή στο 2310807520.

  • Red Biotechnology - 21 January 14.00-15.00
  • Biology and Environment - 27 January 11.00-12.00
  • Agro/industrial Biotechnology - 28 January 13.30-14.30
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα