Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας: 20-22 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Το 5ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, θα πραγματοποιηθεί στις  20-22 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το τριημερο αυτό πολυσυνέδριο διοργανώνεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά από τον καθηγητή του Ο.ΠΑ. Ιορδανη Λαδόπουλο και την ομάδα του και έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει “την ‘Αλλη Ελλάδα’ της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Θα πραγματοποιηθούν 33 εισηγήσεις με τη συμμετοχή περίπου 160 πολύ αξιόλογων ομιλητών, (διευθύνοντων συμβούλων και ανώτατων στελεχών πολυεθνικών εταιρειών, επιτυχημένων επιχειρηματιών, startupper και ερευνητών ) ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν workshop, συζητήσεις χωρίς ατζέντα και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Στις συζητήσεις χωρίς ατζέντα, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της εισήγησης θα μπορούν να μεταβούν σε μια μικρότερη αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί μια ελεύθερη συζήτηση με τους εισηγητές για τουλάχιστον μία ώρα. Ατζέντα δεν θα υπάρχει, μόνο ερωτήσεις, ωραία κουβέντα και φυσικά networking!

Φέτος, το Πανόραμα εγκαινιάζει τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι, 25 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για περίπου μισή ώρα  μια παρουσίαση από έναν επιχειρηματία ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης πάνω σε ένα εξειδικευμένο θέμα και φυσικά να συνομιλήσουν μαζί του. Συνολικά θα διοργανώθούν φέτος εφτά τέτοιες συζητήσεις. 

Τέλος, όπως και πέρυσι,  στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας θα διοργανωθούν 24 Business Days, δηλαδή εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις .

Φέτος, οι εταιρείες  στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι Business Days κατά την περίοδο 27 Απριλίου και 10 Ιουνίου είναι: 
Google, Vivartia, Accenture, Costa Navarino (διήμερο Business Day στη Μεσσηνία), OTE – Cosmote, Vodafone, Wind, Samsung, ΙΚΕΑ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, EY, Famar, Intralot, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Metlife, Mondelez, Novartis, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Oracle, Pharmathen, Πλαίσιο, ΣΦΕΕ, Upstream και AXA Ασφαλιστική.

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, όσοι είστε φοιτητές και απόφοιτοι Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών, Σχολών Θετικών Επιστημών κτλ, μέχρι 30 ετών, θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να επισκεφτείτε για μια μέρα τα κεντρικά γραφεία ή τις εγκαταστάσεις (εργοστάσια, logistics center) μεγάλων επιχειρήσεων και να δείτε εκ των έσω πώς δραστηριοποιούνται.

Πέρυσι συμμετείχαν 650 φοιτητές και απόφοιτοι, ενώ φέτος ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου  μπορείτε να διαβάσετε στο νέο, ανανεωμένο website www.pan-orama.org στο οποίο μπορείτε να κάνετε online εγγραφή

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο