Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Προκήρυξη μεταπτυχιακού M.A.Politics and Economics of Contemporary Eastern and Southeastern Europe

To Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δέχεται αιτήσεις για εισαγωγή στο αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών M.A.Politics and Economics of Contemporary Eastern and Southeastern Europe (Π.Μ.Σ. στις Πολιτικές & Οικονομικές Σπουδές Σύγχρονης Ανατολικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

Αντικείμενο-Σκοπός

Το πρόγραμμα έχειως κύριο σκοπό τη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων για την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία αναμένεται να οδηγήσει στην περαιτέρω κατανόηση των προβλημάτων και προοπτικών που αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη περιοχή. Ειδικότερα, το πρόγραμμα στοχεύει (α) στην προετοιμασία μελλοντικών στελεχών του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα των χωρών προέλευσης των φοιτητών, (β) στη συνεχιζόμενη επιμόρφωση και ειδίκευση ήδη υπηρετούντων στελεχών, και (γ) στην κατάλληλη προετοιμασία ενδιαφερομένων φοιτητών για τη συνέχιση των σπουδών τους με σκοπό την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Διάρκεια: 3 εξάμηνα

Αριθμός εισακτέων: 60 άτομα

Δίδακτρα: Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται σε 4000 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 18 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλες πληροφορίες: Δίνεται στους φοιτητές η δυνατότητα να αποκτήσουν σε διάστημα 24 μηνών Double Master Degree: Ma in Political Science (University of Bamberg) and MA in Politics and Economics of Contemporary Eastern and Southeastern Europe (University of Macedonia) με την υποστήριξη της DAAD (German Academic Exchange Service).

Για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού πατήστε εδώ

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ

Από τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος, από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο