Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κορυφαίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Φιλοσοφία και Διοίκηση MSc in Philosophy and Management

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  –

MASTER OF SCIENCE IN PHILOSOPHY AND MANAGEMENT

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ηγεσία, αποτελεσματικότητα και καινοτομία συνδυάζονται μοναδικά στο δημοφιλές πρόγραμμα που προσφέρουν από κοινού τα Τμήματα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) και Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΔΠΜΣ), προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης

Φιλοσοφία και Διοίκηση

 MSc in Philosophy and Management

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους πτυχιούχους ανεξαρτήτως σχολής, κατεύθυνσης και ειδίκευσης, καθώς και σε όποιον άλλο επιθυμεί να καλλιεργήσει τις προσωπικές του ικανότητες και να διευρύνει τους εργασιακούς του στόχους.


Σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Μοριοδότηση διοικητικών στελεχών του δημόσιου τομέα
  • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος κύρους για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα

 

Γιατί να το επιλέξετε;
Οι απόφοιτοι του Προγράμματος διαθέτουν καθολική εικόνα της διοίκησης, είναι στο έπακρο αποτελεσματικοί ενώ διαθέτουν πληθώρα λύσεων συνδυάζοντας όλη την απαραίτητη σύγχρονη γνώση. Δείτε εδώ όλα τα οφέλη που μπορεί κανείς να αποκομίσει από το Πρόγραμμα.   

 

Το Πρόγραμμα, διαρκεί 4 εξάμηνα, λειτουργεί με μαθήματα δια ζώσης κάθε Παρασκευή 16:00- 20:00 και Σάββατο 09:00-13:00, στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης (blended learning).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ: Αιτήσεις έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Τρόποι καταβολής διδάκτρων και σε άτοκες δόσεις.

Δείτε εδώ την προκήρυξη του προγράμματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ιστότοποhttps://philman.ppp.uoa.gr/  ή να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2107277531, 6937066711 Δέσποινα Μαλάτου, 6975129819 Φωτεινή Καγκοπούλου ή ακόμη, να στείλετε το μήνυμά σας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο philman@ppp.uoa.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο