Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παν. Μακεδονίας: Έναρξη λειτουργίας του μεταπτυχιακού προγράμματoς "Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες"

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 1ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις «Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες» (Master in International Business – ΜΙΒ).

Το ΠΜΣ του Τμήματος ΟΔΕ με τίτλο «Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες − Master in International Business (MIB)» έχει ως σκοπό την εξειδίκευση των πτυχιούχων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ώστε να μπορούν να συμβάλλουν στην προαγωγή των γνώσεων στο ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Διεθνές Περιβάλλον και στη δημιουργία στελεχών ικανών:

(α) να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο των επιχειρήσεων με διεθνείς δραστηριότητες (όπως εξαγωγές, εισαγωγές και παραγωγικές δραστηριότητες σε ξένες χώρες) ή της δημόσιας διοίκησης στο διεθνές περιβάλλον,

 (β) να προωθήσουν την ανάπτυξη της έρευνας και των εφαρμογών της στην πράξη στις αντίστοιχες περιοχές.

Ενδεικτικά μερικά από τα μαθήματα που θα διδαχθούν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι: Διεθνές Μάρκετινγκ, Διεθνής Διοίκηση Λειτουργιών, Διεθνής Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, Δίκαιοι Διεθνών Συναλλαγών, Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Φεβρουάριο του 2015 και θα εισαχθούν 60 φοιτητές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 εξάμηνα. Τα δίδακτρα του προγράμματος ανέρχονται σε 1300 ευρώ ανά εξάμηνο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14 Ιανουαρίου 2015

Για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού πατήστε εδώ

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο