Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι νικητές των υποτροφιών προετοιμασίας IELTS, TOEFL, GMAT, GRE από το Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης!

Η 2η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων που διοργανώθηκε από το eduguide, το Σάββατο 12 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Hilton, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη συμμετοχή!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τo Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης προσέφερε τρεις (3) υποτροφίες έκπτωσης 50% στα δίδακτρα ενός προγράμματος προετοιμασίας GMAT, GRE, IELTS ή TOEFL. 

Οι νικητές που προέκυψαν από την κλήρωση είναι οι εξής:

1. Παναγιώτα Νίκα 

2. Ευαγγελίνα Παπαστεφάνου 

3. Κωνσταντίνα Ταξείδη 

Οι νικητές μπορούν να διαλέξουν όποιο πρόγραμμα προετοιμασίας επιθυμούν από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

To Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην προετοιμασία τεστ ικανοτήτων από το 1981. Με την εμπειρία τόσων ετών και περισσότερους από 30.000 φοιτητές, στοχεύοντας στη σωστή πληροφόρηση των υποψηφίων που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βοηθάει στη σωστή προετοιμασία των αιτήσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια της επιλογής τους.Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η μοναδική μέθοδος διδασκαλίας, το προσαρμοσμένο στις εξετάσεις εκπαιδευτικό υλικό, εγγυώνται υψηλό σκορ στις εξετάσεις και την άμεση επίτευξη των στόχων σας. 

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης για την προσφορά των υποτροφιών στους επισκέπτες μας και την εξαιρετική συνεργασία! 

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του eduguide

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο