Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου 2017

Καλό μήνα και καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όσους ξεκινούν φέτος κάποιο μεταπτυχιακό ή αλλο πρόγραμμα σπουδών!  Παρακάτω, η ομάδα του eduguide έχουμε συγκεντρώσει όλες τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου. Αφορούν σε ημέρες γνωριμίες και εκπαιδευτικές εκθέσεις καθώς και δωρεάν σεμινάρια για να μάθετε κάτι καινούριο και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας!

 

Διεθνές Συνέδριο: «Μελετώντας, Διδάσκοντας, Μαθαίνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση»

1-3 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Επιθυμείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας; Θέλετε να διευρύνετε το δίκτυο σας και να γνωρίσετε εμπειρογνώμονες, φοιτητές, καθηγητές, εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό; Θέλετε να μάθετε για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης για νέους επιστήμονες; Έχετε ακούσει για τα summer schools, τα ανοικτά μαθήματα, τις ερευνητικές ευκαιρίες και τις δράσεις των Εδρών Jean Monnet και των Κέντρων Αριστείας και θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά;

Τότε δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Μελετώντας, Διδάσκοντας, Μαθαίνοντας την ΕΕ» που πραγματοποιείται την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11.00 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το συνέδριο είναι ανοικτό σε φοιτητές και κοινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ημέρες Γνωριμίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας 

1-11 Σεπτεμβρίου σε όλη την Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει Ημέρες Γνωριμίας με θέμα «Γνωριμία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο» στις ακόλουθες πόλεις: Νάυπλιο, Ιωάννινα, Λαμία, Κως, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Μυτιλήνη, Αθήνα, Κεφαλονιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ξάνθη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Education Festival 2017

8-9 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel

Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των εγχώριων σπουδών ως συνειδητής και πρώτης επιλογής με βάση όσα προσφέρει ο ιδιωτικός και ο δημόσιος χώρος της εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Σεμινάριο: «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

11 Σεπτεμβρίου στο INNOVATHENS

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και να ενημερωθούν για πετυχημένες Κοινωνικές Επιχειρήσεις, που λειτουργούν στην Ελλάδα της Οικονομικής Κρίσης. Επίσης, θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες που βελτιώνουν την συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα σε ομάδες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Σεμινάριο: «Συμπεριφορά Καταναλωτή στην Digital Εποχή»

18 Σεπτεμβρίου στο INNOVATHENS

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες το αντικείμενο και τις μεθόδους του συγκεκριμένου επιστημονικού κλάδου και να γνωρίσουν τις κλασικές και σύγχρονες θεωρητικές και εμπειρικές προσεγγίσεις στη μελέτη της συμπεριφοράς του καταναλωτή και τη σημασία τους για τη χάραξη αποτελεσματικών στρατηγικών μάρκετινγκ στην Digital Εποχή. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

5ο Employability Fair από το Mediterranean College

19 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

Οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη για να προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια και workshops, ενώ ένα CV Center θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός  αποτελεσματικού  βιογραφικού. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2017

23 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δεκατρία πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα, μέλη της ΕUNIC Ελλάδος, με τη συνεργασία του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σχεδιάζουν για ακόμα μια χρονιά τη διοργάνωση μιας μεγάλης και πολύπλευρης εκδήλωσης σε ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Tech Talent School

1-25 Σεπτεμβρίου στο Found.ation

Το πρόγραμμα “Tech Talent School” είναι δωρεάν και απευθύνεται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του Design και του Digital Marketing. Προσφέρονται μαθήματα για HTML5/CSS3, PHP, WordPress, Social Media και άλλα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Attend an EMBA class

9-25 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος 

Γνωρίστε απο κοντά το πρόγραμμα Executive MBA του Διεθνούς Πανεπίστημίου Ελλάδος, παρακολουθώντας ένα μάθημα! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Βραδιά του Ερευνητή

29 Σεπτεμβρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας

Η «Βραδιά του Ερευνητή» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Φέτος, σχεδιάζονται 11 εκδηλώσεις σε 9 ελληνικές πόλεις καλύπτοντας γεωγραφικά όλη την επικράτεια. Όποια εκδήλωση και αν διαλέξετε, ετοιμαστείτε να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβετε μέρος σε πειράματα, να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με ερευνητές και να διασκεδάσετε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

TEDxAcademy 2017 – ‘Our Best Self’

30 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το TEDxAcademy όπως όλα τα TEDx events είναι μια διοργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών. Φέτος, το TEDxAcademy θέλει να θέσει απλές ερωτήσεις όπως: Είναι έντονο το αποτύπωμα που αφήνουμε στον κόσμο; Πόσο θετικά επηρεάζουμε τις ζωές των ανθρώπων στο περιβάλλον μας; Ολα γύρω μας αλλάζουν όταν εμφανιζόμαστε ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο