Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month

Γίνε ο νέος CEO for One Month! Είσαι στο ξεκίνημα της καριέρας σου και ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου και να μάθεις από τους καλύτερους; Κάνε τώρα αίτηση στο #CEOforOneMonth και ξεκίνα από την κορυφή!

Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα CEO for One Month, που αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkTM. Για μία ακόμη χρονιά, το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ τρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εγγραφές ξεκίνησαν και πάλι για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μια εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να διδαχθεί στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο.

Οι επιτυχόντες κάθε χώρας θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους ως «CEO for One Month”, δουλεύοντας δίπλα στον CEO του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, δέκα από αυτούς τους ταλαντούχους υποψηφίους θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό boot camp, όπου και θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους. Θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και ικανότητές τους και να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της εργασίας. Μόνο ένας εξ αυτών θα επιλεχθεί για να εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που αποτελεί την ιδανική αφετηρία για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Οι εγγραφές για το 2023 έχουν ξεκινήσει!

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων (για την Ελλάδα): 13 Απριλίου 2023

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος για το 2023 πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου Adecco εδώ και παρακολουθήστε τη σελίδα της Adecco Greece στο Facebook.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο