ΟΠΑ - Management Information Systems
Kyriakides-Georgopoulos Scholarship }
MBA Agribusiness
ΠΜΣ Συμβουλευτικής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
International Hellenic University

Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για 6η χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month Εκπαιδευτικά Νέα

Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα CEO for One Month, που αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkTM. Για έκτη χρονιά το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ τρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εγγραφές ξεκίνησαν και πάλι για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μια εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να διδαχθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Οι επιτυχόντες κάθε χώρας θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους ως «CEO for One Month”, δουλεύοντας δίπλα στον CEO του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, δέκα από αυτούς τους ταλαντούχους υποψηφίους θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό boot camp, όπου και θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους. Θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και ικανότητές τους και να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της εργασίας. Μόνο ένας εξ αυτών θα επιλεχθεί για να εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που αποτελεί την ιδανική αφετηρία για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Οι εγγραφές για το 2019 (έκτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος) ξεκίνησαν στις 5 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου Adecco εδώ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα