Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο διαγωνισμός ανοικτής καινοτομίας HackInnow επιστρέφει!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Groupama Ασφαλιστική και το Corallia του ΕΚ Αθηνά διοργανώνουν το διαγωνισμό ανοικτής καινοτομίας HackInnow με στόχο τη δημιουργία νέων τεχνολογιών, εφαρμογών, πλατφορμών και διαδικασιών που θα επιτρέψουν την αναβάθμιση των εργαλείων και μεθόδων που εφαρμόζονται σήμερα στην ιδιωτική ασφάλιση και την προσφορά βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών στους πολίτες. Η διαγωνιστική διαδικασία του HackInnow 2017 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2η Δεκεμβρίου στο campus του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος στην Αγ. Παρασκευή.

Στο HackInnow μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 18 ετών και άνω, με οποιοδήποτε επίπεδο εκπαίδευσης και από οποιονδήποτε επιστημονικό πεδίο χωρίς κανένα περιορισμό. Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, γιατρούς, αναλυτές, σχεδιαστές, οικονομολόγους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, επιχειρηματίες, entrepreneurs-to-be, αναλογιστές κ.ά., σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών και σε όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, μεθόδων και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. H συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου. Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής («first-come, first-served») για την κάλυψη των θέσεων.

Στο HackInnow μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες ή άτομα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν έγκυρα αίτηση μέσω του παραπάνω συνδέσμου, θα λάβουν ηλεκτρονική επιβεβαίωση της καταχώρησης της αίτησής τους.

Για την υποβοήθηση της δημιουργίας ισχυρών ομάδων, θα διεξαχθεί η εκδήλωση προετοιμασίας (Warmup event) τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να διαγωνιστούν στο HackInnow πρέπει απαραίτητα να οργανωθούν σε ομάδες των 2 έως 5 ατόμων, προκειμένου να έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, συμπληρωματικότητα και ισορροπία ώστε να αναπτύξουν και παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη ιδέα στο πλαίσιο του HackInnow. Αυτό σημαίνει ότι μεμονωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται τελικά δεκτές μόνο υπό την προϋπόθεση ένταξης σε κάποια ομάδα μέχρι και 1 ώρα πριν την εκκίνηση του HackInnow.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HackInnow, μείνετε συντονισμένοι στο www.hackInnow.gr.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο