Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο ΑCCA προσφέρει 15 θέσεις πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες στην Ελλάδα

Απόφοιτοι σε όλη την Ελλάδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών σπουδών μπορούν τώρα να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους, σε  κορυφαίες εταιρίες μέσω αξιόλογων, αμειβόμενων ευκαιριών, πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από την ACCA (Ένωση Ορκωτών Εγκεκριμένων Λογιστών).  Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές για το πρόγραμμα πρακτικής 2019 σε κορυφαίες εταιρείες όπως οι EY, Deloitte, Grant Thornton, Mazars και SOL Crowe.

Υπάρχουν 15 διαθέσιμες θέσεις και το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μήνες, αρχίζει  την 1η Οκτωβρίου 2019, για 40 ώρες την εβδομάδα. Για να υποβάλουν αίτηση, οι πτυχιούχοι και οι πτυχιούχες πρέπει να αποστείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα, με μια πρόσφατη φωτογραφία  τους και  Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Αγγλικών. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να συμπληρώσουν ένα έντυπο εξουσιοδότησης (κατεβάστε εδώ) και να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ιστοσελίδα που θα βρείτε πατώντας εδώ, μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. Όλα τα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν μόνο στα Αγγλικά.

Η Lindsay Degouve de Nuncques, διευθύντρια  της ACCA για την Ευρώπη και την Αμερική, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε ξανά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα για το 2019. «Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης υλοποιείται για τέταρτη χρονιά  και είναι μια μοναδική ευκαιρία για φιλόδοξα άτομα να αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία σε μια δύσκολη αγορά εργασίας και να μαθητεύσουν δίπλα σε  κορυφαίους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα σε παγκοσμίου φήμης εταιρείες λογιστικής.

«Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στην κορυφή της βιομηχανίας. Πολλοί από τους αποφοίτους των προηγούμενων ετών έχουν εξασφαλίσει μόνιμη απασχόληση στους έξι κορυφαίους λογιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα ».

Τα επιλέξιμα υποψήφια άτομα θα κληθούν σε σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη που αποτελείται από δύο έως τρεις ερωτήσεις σχετικά με τις ικανότητές τους. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα κληθούν σε μια ολοήμερη αξιολόγηση που θα γίνει στην Αθήνα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πτυχιούχοι με επαγγελματικό ή λογιστικό πτυχίο με βαθμό τουλάχιστον 2: 1 (πολύ καλό, 6,5-8,49).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε τη φόρμα εξουσιοδότησης, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο