Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος κύκλος προγραμμάτων e-learning από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς οργανώνει νέο κύκλο προγραμμάτων e-learning στα Οικονομικά των Καταναλωτών, Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε (5) θεματικές ενότητες, που αποτελούνται από μαθήματα ενός , δύο ή τριών μηνών. Ο κάθε σπουδαστής μπορεί να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα ανάλογα με τους στόχους και τα ενδιαφέροντα του.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 7/01/2015

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες:

1. Αγορές, Χρηματοδότηση και Επιχειρηματικότητα.

Τα μαθήματα της θεματικής ενότητας αφορούν όσους με άμεσο ή έμμεσο τρόπο εμπλέκονται στην οικονομία της αγοράς. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτει η ενότητα αυτή είναι: o Δανεισμός και οι Αγορές Χρήματος, τα Οικονομικά της Εργασίας, η Πολιτική του Ανταγωνισμού, η Ρευστότητα και η Διαχείριση Χρέους.

2. Εκπαίδευση, Κοινωνία & Δια Βίου Μάθηση.

Η θεματική ενότητα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές που ενδιαφέρονται για θέματα όπως τα Οικονομικά της Εκπαίδευσης, η διαχείριση των πόρων στις εκπαιδευτικές μονάδες, οι επενδύσεις στην εκπαίδευση, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού κτλ

3. Σύγχρονα Εργαλεία στη Διαχείριση των Μονάδων Υγείας

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη στο χώρο της Υγείας. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτονται είναι τα Οικονομικά της Υγείας, η Αξιολόγηση Επενδύσεων, η Οργάνωση και Διοίκηση των Μονάδων Υγείας, ποσοτικές μέθοδοι και λήψη αποφάσεων στο χώρο της Υγείας.

4. Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική.

H θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει προπαρασκευαστικά μαθήματα ξένων γλωσσών για τη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, αλλά και μαθήματα με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες στην Πληροφορική. Ενδεικτικά καλύπτεται η προετοιμασία για τη λήψη πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, η Αγγλική ορολογία, οι εφαρμογές Αυτοματισμού Γραφείου, κλπ.

5. Προσφερόμενα Μαθήματα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας (ICAEW).

Η ύλη και τα θέματα των παρακάτω μαθημάτων επιμόρφωσης ορίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και στοχεύουν στην εκπαίδευση σπουδαστών στους τομείς της Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών.

Δίδακτρα:

Τα δίδακτρα προκύπτουν ανάλογα με τη διάρκεια του μαθήματος

  • Μαθήματα διάρκειας τριών (3) μηνών : 380€
  • Μαθήματα διάρκειας δύο (2) μηνών : 200€
  • Μαθήματα διάρκειας ενός (1) μήνα : 100€

Εκπτώσεις

Το Πρόγραμμα παρέχει ειδικές εκπτώσεις στις παρακάτω κατηγορίες σπουδαστών :

  • 60% έκπτωση στους συνδρομητές του Vodafone CU για τα 3μηνα μαθήματα.
  • 50% έκπτωση σε AΜΕΑ, άνεργους, πολύτεκνους και μέλη πολύτεκνης (και τρίτεκνης) οικογένειας, κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτα Νέων
  • 30% έκπτωση σε απόφοιτους και φοιτητές (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς) Ελληνικών ή Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων, Δημόσιους Υπάλληλους και υπηρετούντες σε Σώματα Ασφαλείας

Ειδική έκπτωση παρέχεται επίσης και σε ομάδες σπουδαστών οι οποίοι εγγράφονται ταυτόχρονα και προέρχονται από την ίδια επιχείρηση. Οι εκπτώσεις στην περίπτωση αυτή είναι:

  • έκπτωση 30% σε ομάδες με πάνω από 10 άτομα.
  • έκπτωση 10% σε παλαιούς σπουδαστές του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο