Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος κύκλος online μαθημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά μαθαίνοντας κάτι καινούριο και ενισχύστε παράλληλα το βιογραφικό σας αποκτώντας αναγνωρισμένο πιστοποιητικό  εκπαίδευσης μέσω των online προγραμμάτων του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς!

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν το 2016 έχουν ξεκινήσει και διαρκούν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Πλεονεκτήματα του  e-learning προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς

  • Είναι από τα πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, γονείς, δημόσιοι & ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αποκτήσει πιστοποιημένη εκπαίδευση.
  • Προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής-χρόνου σε σχέση με ανάλογα προγράμματα. Τα μαθήματα έχουν σύντομη διάρκεια σπουδών και ξεκινούν από 100€.
  • Παρέχει σημαντικές εκπτώσεις σε άνεργους (50%), πολύτεκνους (50%), ΑΜΕΑ (50%), φοιτητές (30%), δημοσίους υπαλλήλους & εκπαιδευτικούς (30%) και πτυχιούχους ΑΕΙ (30%) σε όλα τα τρίμηνα μαθήματα του.
  • Τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμενη ομάδα διδασκόντων με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και πλούσιο διαδραστικό υλικό.

 

Θεματικές Ενότητες

Το Πρόγραμμα Σπουδών έχει 5 Θεματικές ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες.  Προσφέρονται συνολικά περισσότερα από 130 μαθήματα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.  Πατώντας στους τίτλους των θεματικών ενοτήτων μπορείτε δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προσφερόμεν μαθήματα της κάθε ενότητας.

1.  Αγορές, Χρηματοδότηση & Επιχειρηματικότητα


2.  Εκπαίδευση, κοινωνία και δια βίου μάθηση


3.  Σύγχρονα εργαλεία στη διαχείριση των μονάδων υγείας


4.  Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική


5.  Προσφερόμενα μαθήματα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας (ICAEW)

 

Πιστοποίηση

Ο Ν.3839/2010 αναγνωρίζει την πιστοποιημένη επιμόρφωση που παρέχεται από προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχουν πιστοποιηθεί με διαδικασία αξιολόγησης. Ταυτόχρονα το Προεδρικό Διάταγμα 152/240 – ΦΕΚ 5/11/2013-4107 ορίζει ότι αναγνωρίζονται μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από αναγνωρισμένο δημόσιο φορέα. Όλα τα παραπάνω προγράμματα εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες,  παρέχοντας συμπληρωματική εκπαίδευση που διασυνδέει τη θεωρητική με την πρακτική γνώση.


Αιτήσεις συμμετοχής 
Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου στον ακόλουθο ιστότοπο:  http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο