Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος κύκλος αιτήσεων για το International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δέχεται αιτήσεις για τo full-time και part-time προγράμματα σπουδών του μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015.

Το MBA International είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Association of MBAs ( AMBA) και αποδεκτό στην αγορά σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα εστιάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή , μέσα από ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών ευκαιριών (προαιρετικά μαθήματα , ασκήσεις ανάπτυξης δεξιοτήτων , παρουσιάσεις από στελέχη εταιριών, workshops με τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά εργασίας κ.λ.π).

Στο πρόγραμμα έχει απονεμηθεί το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs’ (AMBA) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum).

Στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΜΒΑ αναφέρεται ότι το MBA International συνδυάζει την υψηλότερη θεωρητική και πρακτική γνώση, τις παραδοσιακές αρχές των ΜΒΑ με τις ηλεκτρονικές δεξιότητες και «κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο ανταγωνιζόμενο τα καλύτερα πιστοποιημένα προγράμματα ΜΒΑ από όλο τον κόσμο.

Επίσης, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος το 97% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία μέσα σε διάστημα 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν το General Track ή να ακολουθήσουν μια από τις παρακάτω κατευθύνσεις :

Innovation & Entrepreneurship
International Business
Marketing & Strategy
Finance
Technology, Logistics & Operations

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα πατήστε εδώ

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το οpen-day presentation του προγράμματος, που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στο κτίριο Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το open-day presentation πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο