Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος διαγωνισμός του eduguide για 5 δωρεάν συμμετοχές σε online προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς!

Ο διαγωνισμός μας για δωρεάν συμμετοχές σε online προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, επαναλαμβάνεται! Τo eduguide συνεργάζεται και πάλι με το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και προσφέρει, εντελώς δωρεάν, σε 5 τυχερούς, συμμετοχή σε ένα προγράμμα e-learning! Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω e-learning  μαθήματα: 

 

Θεματική Ενότητα: Αγορές, Χρηματοδότηση και Επιχειρηματικότητα

 

Θεματική Ενότητα: Εκπαίδευση, Κοινωνία και Δια Βίου Μάθηση

 

Θεματική Ενότητα: Σύγχρονα Εργαλεία στη Διαχείριση Μονάδων Υγείας

 

Θεματική Ενότητα: Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική


Τo εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι από τα πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες  επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, γονείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να αποκτήσετε ένα δημοσίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό επιμόρφωσης! 


Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό από σήμερα 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα: 

1. Κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του eduguide στο facebook
2. Αφήστε comment (σχόλιο) στο post του διαγωνισμού, αναφέροντας τον τίτλο του online μαθήματος που θέλετε να κερδίσετε (π.χ. αν ενδιαφέρεστε για το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, γράψτε "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν").

Μπορείτε, επίσης, αν θέλετε, να κάνετε share με τους φίλους σας το post του διαγωνισμού και αν σας άρεσε το eduguide να κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook. 

Ο διαγωνισμός διαρκεί από σήμερα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2016.  Οι νικητές θα προκύψουν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των Facebook ID's των χρηστών που έκαναν  like και comment στο εν λόγω post.  Οι 5 τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο eduguide.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία! 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο