Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέος διαγωνισμός του eduguide για 3 δωρεάν συμμετοχές σε online προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς!

Ο διαγωνισμός μας για δωρεάν συμμετοχές σε online προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, επαναλαμβάνεται! Τo eduguide συνεργάζεται και πάλι με το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και προσφέρει, εντελώς δωρεάν, σε 3 τυχερούς, μέλη του eduguide, συμμετοχή σε ένα προγράμμα e-learning! Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω e-learning  μαθήματα: 

Θεματική Ενότητα: Αγορές, Χρηματοδότηση και Επιχειρηματικότητα

 

Θεματική Ενότητα: Εκπαίδευση, Κοινωνία και Δια Βίου Μάθηση

 

Θεματική ΕνότηταΣύγχρονα Εργαλεία στη Διαχείριση Μονάδων Υγείας

 

Θεματική ΕνότηταΞένες Γλώσσες και Πληροφορική


Τo εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι από τα πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες  επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, γονείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να αποκτήσετε ένα δημοσίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό επιμόρφωσης! 


Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό από σήμερα 7 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

1. Eγγραφείτε στο eduguide www.eduguide.gr/accounts/register/ και αφού επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας κάντε Log-in. (Αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος του eduguide κάντε απλά  Log-in στον λογαριασμό σας).

(σημείωση: Δεν μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με κανέναν. Δεν στέλνουμε email χωρίς την άδειά σας.)

2. Στη σελίδα των προτιμήσεων του λογαριασμού σας (https://www.eduguide.gr/accounts/profile/), δείτε πάνω αριστερά τον κωδικό μέλους σας.

3. Κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του eduguide στο facebook και αφήστε comment (σχόλιο) στο post του διαγωνισμού στο facebook, αναφέροντας τον κωδικό μέλους σας και τον τίτλο του online μαθήματος που θέλετε να κερδίσετε (π.χ. αν ενδιαφέρεστε για το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και ο κωδικός μέλους σας είναι 0991, γράψτε Κωδικός Μέλους: 0991 - "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν").

Μπορείτε, επίσης, αν θέλετε, να κάνετε share με τους φίλους σας το post του διαγωνισμού και αν σας άρεσε το eduguide να κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook. 

Ο διαγωνισμός διαρκεί από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 13  Απριλίου 2016 . Οι νικητές θα προκύψουν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των Facebook ID's των χρηστών που έκαναν like και comment στο εν λόγω post.  Οι 3 τυχεροί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Απριλίου στο eduguide.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία! 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο