Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νεό πρόγραμμα του ΙΚΥ για σπουδές και πρόσληψη αριστούχων σε εταιρίες

Νέο πρόγραμμα για πρόσληψη αριστούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ πρόκειται να τεθεί σύντομα σε εφαρμογή από το ΙΚΥ και το Υπουργείο Εργασίας. Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με το πρόγραμμα 2+2 που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα από το ΙΚΥ και την Εθνική Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, θα χορηγηθούν υποτροφίες 2 ετών για μεταπτυχιακό στην Ελλάδα σε 300 αριστούχους και στη συνέχεια, στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας με το ΙΚΥ, οι υπότροφοι θα προσλαμβάνονται από επιχειρησεις με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για 2 επιπλέον χρόνια. Όπως μας ενημέρωσε το ΙΚΥ, θα προκηρυχθούν επιπλέον 300 θέσεις, για πρακτική άσκηση 12 μηνών σε επιχειρήσεις, για μεταπτυχιακούς υπότροφους του ΙΚΥ, που έχουν ήδη ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους αλλά βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Η προκήρυξη του νέου αυτού προγράμματος αναμένεται σύντομα. Η ομάδα του eduguide θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο